Opa Europa
Home
Oss 24 mei 2010


Waarom vechten mensen tegen elkaar?
Oorlog voeren is dat intelligent of onwetendheid?
Terroristen willen ook vrede, zij begrijpen alleen niet hoe!


Angst..... een positieve en negatieve creatieve kracht?!
Om agressie wereldwijd te kunnen oplossen, moet men agressie niet veroordelen, maar proberen de oorzaak van agressie te begrijpen. Zolang er veroordeeld wordt, blijft de bron van de oorzaak onzichtbaar. Agressie is een natuurlijke energie die in elk mens aanwezig is. Het is de oerenergie om met extra kracht te kunnen overleven. Agressie is een reactie die door angst veroorzaakt wordt. Wanneer dit niet begrepen wordt ontstaat er doffe ellende!

In de miljoenen jaren dat de mens zich ontwikkelde, heeft de mens agressie nodig gehad om een grotere overlevingkans voor zichzelf te creëren. Als er plotseling gevaar dreigt kan een mens daardoor, via een adrenaline schok, een top prestatie leveren. Bijvoorbeeld, bij een gevaarlijke onverwachte ontmoeting met een slang of een vleesetend dier. Een mens kan dan door verlammende angst, stokstijf stil blijven staan, om zich onzichtbaar te maken, of door een adrenaline schok met extra kracht hard toeslaan en daarna boven normaal snel wegrennen.

Agressie ontstaat ook door en gevoel van machteloosheid. Wanneer een mens in zijn/haar vrijheid van eigenverantwoording wordt beperkt, tegen het Natuurlijke vrijheidsgevoel in iets moet doen, dan ontstaat daardoor machteloosheid. Machteloosheid veroorzaakt onbeheersbare agressie. Deze onbeheersbare agressie kan zelfs terrorisme veroorzaken. Een mens geeft zijn/haar leven voor vrijheid. Agressie is een oernatuurlijke angstreactie.

Helaas ontstaat er ook, door fantaseren over de toekomst, angst en agressie. Door de steeds verdere ontwikkeling van het menselijke verstand is fantaseren over de toekomst mogelijk geworden. Dit fantaseren kan fantastische resultaten creëren, wanneer dit in alle vrijheid met vertrouwen in de toekomst kan worden gedaan. Zie het resultaat van de ontwikkelde techniek.

Maar let op! Als er gefantaseerd wordt met angst over wat medemensen je kunnen aandoen, dan ontstaat er strijd met aan beide kanten verliezers. Het is levensgevaarlijk als er gefantaseerd wordt over de toekomst vanuit een onbewuste bron van angst. Angst vernietigd het Natuurlijke gevoel van eerlijkheid. Met angst wordt vredelievendheid en betrouwbaarheid onmogelijk.

Bijvoorbeeld: de Joden(die zich het uitverkoren volk van God noemen) tegen de Palestijnen. Bin Laden tegen de Amerikanen. Deze mensen vernietigen voor elkaar het genieten van het leven, met wraak fantasieën over het verleden en de toekomst. Het doel van elk mens is, genieten van het leven en gelukkig zijn. Heellaas begrijpen veel mensen niet de oorzaak van de ellende die met elkaar gecreëerd wordt. Voor mij staat vast..... wie niet met liefde voor zichzelf omgaat, geen eigenverantwoording voor zichzelf neemt, een ander de schuld geeft van wat er in zijn/haar leven gebeurd, wraak agressie rechtvaardigt voor wat er in het verleden gebeurd is, die mens creëert een schrikbarende toekomst. Door met angst in plaats van vertrouwen over de toekomst te fantaseren en creatief te zijn, ontstaat er met het opstapelen van wraak op wraak, een dramatische toekomst. Met een door angst gestrest verstand wordt een ellendige toekomst door deze mensen gecreëerd. Deze mensen gebruiken niet hun onbeperkte Natuurlijke intelligentie. Zij zijn door angst creatief verlamd. Zij zijn bang!

Wat betreft de oorzaak van angst en agressie in het gedrag van de Joden, de Palestijnen, Bin Laden en vele anderen mensen op onze Planeet, er is ook nog een andere oorzaak. Er wordt door hen in een God geloofd, die na het leven verondersteld wordt te straffen met hel en verdoemenis, wanneer zijn gelovigen niet naar zijn voorschriften hebben geleefd. Met deze bang makende aangeleerde overtuiging, wordt bij deze mensen hun menselijke Natuurlijke vertrouwen in de toekomst verkwanseld! Natuurkundigen hebben naar mijn weten tot nu toe geen energie van veroordeling, straf, of angst in het Universum kunnen ontdekken. Dat zal volgens mij ook nooit gebeuren, anders hadden wij mensen niet kunnen ontstaan op onze prachtige Planeet Aarde. Ik vraag mij af? Het geloven in een God die straft, legaliseert dat door het geloof in die God, moord en doodslag?! Inclusief op kinderen, vrouwen, mannen en oude mensen, die niets te maken hebben met wraakacties? Deze 5000 jaar geleden verzonnen God, vind ik liefdeloos.....

Bang gemaakte mensen verliezen hun eigen Natuurlijke mening en gaan in het gareel lopen. Wanneer een mens vanaf zijn/haar geboorte traditioneel wordt aangeleerd, om in een God te geloven die straft, zoals bij de Joden en Mohammedanen wordt gedaan, dan wordt de ruimte voor liefde voor zichzelf, de ruimte voor eigenverantwoording en de ruimte voor vertrouwen in de toekomst hun ontnomen. Door dit geloof, wat aangeleerd wordt uit oude traditionele boeken en ondersteund wordt met straffe waarschuwingen van Profeten, wordt een Natuurlijk gelukkig liefdevol leven voor deze mensen onmogelijk gemaakt!!! Deze boeken zijn ontstaan toen natuurwetenschap zich nog niet ontwikkelde had. De mens leefde toen naar traditie en dacht dat de Aarde plat en het middelpunt van het heelal was. Door dit oude traditionele geloof denk ik, creëren deze onterecht bang gemaakte lieve mensen met elkaar, door onwetendheid wereldwijd oorlog en ellende.

Als kinderen tegen hun Natuurlijk gevoel in worden opgevoed, ontstaat er onbewust onzekerheid, angst en agressie. Dit heeft grote negatieve invloed in hun verdere leven. Onzekerheid en angst, beperkt de Universele onbeperkte creativiteit die elk mens van Nature in zich heeft. Dieren hebben daar geen last van. Dieren fantaseren niet over de toekomst.

Agressie op een moment in een noodsituatie is een natuurlijke angstreactie. Agressief gedrag veroorzaakt door negatieve gefantaseerde gedachten over de toekomst, is onnatuurlijk. De toekomst wordt altijd anders dan van te voren is bedacht. Hoe groter de gefantaseerde angst, hoe groter de agressie. Deze angst is meestal onterecht en de bedenker/dromer is zich niet bewust van deze vorm van angst.

Elk mens wil overleven,
om met plezier te kunnen genieten van het leven...

Het doel van dit schrijven is: Naar mijn mening is het mogelijk om met inzicht in onze menselijke Natuurlijke oorsprong, waarschijnlijk Goddelijke kracht.(Liefde). Deze bewezen onbeperkte intelligente kracht waardoor wij mensen zijn ontstaan, die intelligentie te gebruiken, om daarmee met elkaar, elk menselijk probleem op te lossen tot uiteindelijk wereldwijde vrede is bereikt. De Natuur, onze Natuur leeft. Leeft in het eeuwige moment NU. De Natuur, onze Natuur veroordeeld niet, neemt geen wraak, kent geen angst, is vrijheid. Onze Natuur is Liefde.


Met vriendelijke groet,

Opa Europa
 
De brieven van Opa Europa
Hierbij wil ik mij graag aan u voorstellen

Wij mensen leven om te genieten van het Leven!

Brieven aan Geert Wilders

Angst... een positieve en een negatieve creatieve kracht?!

Wie ben ik? Wie ben jij? Wij zijn mensen!

Middelbare scholen. Onze kinderen en hun toekomst


Deutsch
Wir Menschen leben, um das Leben zu genießen!

Wer bin ich? Wer bist du? Wir sind Menschen!

Ich möchte mich gerne kurz vorstellen

Español
Con esto me gustaría presentarme.

Nosotros, los humanos, vivimos para disfrutar la vida!

¿Quién soy yo? ¿Quién eres tu?

¿Porqué nos peleamos entre nosotros?


Stuur deze brief door
Jouw naam
E-mail adres vriend