Opa Europa
Home
3 februari 2010


Wie ben ik? Wie ben jij?
Wij zijn mensen!


De basis van een gelukkig leven is...


Liefde voor jezelf.
Verantwoording nemen voor jezelf.
Vertrouwen in de toekomst.


Liefde voor jezelf is:
Houd van jezelf. Accepteer jezelf zoals jij bent. Zorg met plezier liefdevol voor jezelf. Dat houdt in: met liefde voor jezelf, op jouw manier, je natuurlijke behoeften invullen. Eten, drinken, slapen, lachen, knuffelen, gezelschap, alleen zijn. Gewoon genieten van het leven! Met liefde voor jezelf, gaat dit nooit ten kosten van een ander mens. Het is daarbij belangrijk te weten en te voelen, dat wij mensen niet meer of minder van elkaar kunnen zijn.

Verantwoording nemen voor jezelf is:
De Natuur... Jouw oorsprong, "misschien wel Goddelijk", laat zich door niets beperken. Behoud daarom altijd jouw Natuurlijk leven in eigen handen. Geef nooit de schuld aan een ander van wat er in jouw leven gebeurd. Behoud je eigen verantwoording! Anders raak je jouw vrijheid van zelf handelen kwijt. Zonder vrijheid geen gelukkig leven.

Vertrouwen in de toekomst is:
Er van overtuigt zijn dat jij veel intelligenter bent dan de grootste problemen in jouw leven. Je vindt altijd een oplossing. Weet en voel dat je een onvoorstelbaar wonder bent. Kijk in de spiegel naar jezelf en realiseer je dat jouw lichaam uit een energie van atomen, moleculen en miljarden cellen is opgebouwd. Voel dat jouw lichaam uit een onbeperkte creativiteit is ontstaan. Weet dat jij met deze onbeperkte creativiteit verbonden bent en zelf dus ook onbeperkt creatief bent.

Ontdek het verschil tussen de creativiteit van Adolf Hitler en Nelson Mandela.
Adolf Hitler hield niet van zichzelf, hij nam geen verantwoording voor zichzelf en had geen vertrouwen in de toekomst. Hij was creatief vanuit angst voor de toekomst. Hij was een armetierige man die niet wist wie hij was. Hij was een dood ongelukkig mens. Nelson Mandela houdt van zichzelf, hij neemt verantwoording voor zichzelf en heeft vertrouwen in de toekomst. Nelson Mandela is daardoor onbeperkt creatief. Hij is een gelukkig mens. Als Nelson Mandela i.p.v. in de cel 26 jaar wereldleider was geweest, had de wereldorganisatie er nu totaal anders uit gezien! Hij is een rijk mens en weet wie hij is.

Ontdek wie jij bent!


Met vriendelijke groet,

Opa Europa
 
De brieven van Opa Europa
Hierbij wil ik mij graag aan u voorstellen

Wij mensen leven om te genieten van het Leven!

Brieven aan Geert Wilders

Angst... een positieve en een negatieve creatieve kracht?!

Wie ben ik? Wie ben jij? Wij zijn mensen!

Middelbare scholen. Onze kinderen en hun toekomst


Deutsch
Wir Menschen leben, um das Leben zu genießen!

Wer bin ich? Wer bist du? Wir sind Menschen!

Ich möchte mich gerne kurz vorstellen

Español
Con esto me gustaría presentarme.

Nosotros, los humanos, vivimos para disfrutar la vida!

¿Quién soy yo? ¿Quién eres tu?

¿Porqué nos peleamos entre nosotros?


Stuur deze brief door
Jouw naam
E-mail adres vriend